Strona/Blog w całości ma charakter reklamowy, a zamieszczone na niej artykuły mają na celu pozycjonowanie stron www. Żaden z wpisów nie pochodzi od użytkowników, a wszystkie zostały opłacone.
Dom, Budownictwo

Pasieka Łęki w Beskidzie Wyspowym: dobry gatunkowo miód ze spadzi jodłowej

Pasieka Łęki w Beskidzie Wyspowym to rodzinna pasieka, wyrabiająca dobry
gatunkowo miód ze spadzi jodłowej. Dookoła pasieki
można znaleźć więcej niż trzydzieści
ha lasów jodłowych, stanowiących
cenne źródło w produkowaniu
miodu spadziowego. Jest to miód oryginalny, bo
może pojawić się nawet raz na kilka lat, a
daty jego pojawiania się nie da się
przewidywać. Właściciel pasieki
zaznacza, że walory miodu z
niewielkiej pasieki są nie do podważenia.
Pasieka wytwarzająca miód ze spadzi liczy
dziesięć pni. Z uwagi na to, iż nie jest
to wytwarzanie masowe, można oczekiwać uzyskania produktów
najwyższej jakości.

Z uwagi na to miłośnicy
miodu, którzy doceniają także jego
atuty korzystne dla kondycji zdrowotnej
rzeczywiście będą usatysfakcjonowani z
tego, co jest dla nich zaproponowane. Miód
spadziowy iglasty nabywać można
internetowo, czyli
zaopatrywać mogą się w niego konsumenci z całego kraju. Miód sprzedawany jest w
słoikach o dowolnej
pojemności, a jego cechy są
nad wyraz szczegółowo
opisane.

W
rezultacie, każdy kto interesuje się takim
wyrobem, może dobrać dokładnie
taki, jaki wypełni jego poszczególne
oczekiwania. Miód spadziowy iglasty wytwarzany
jest przez pszczoły ze słodszej wydzieliny igliwia oraz
gałęzi drzew, do jakich zaliczają się: sosna, świerk,
jodła, albo modrzew. W spadzi iglastej znajduje się sporo korzystnych dla
zdrowia elementów.
Ciemny kolor, jaki posiada miód sklep
jest charakterystyczny dla takiego
gatunku. W jego posmaku dominuje
łagodniejsza nuta i nie jest tak
przesłodzony, jak inne odmiany miodu.

Można znaleźć w nim z kolei
parokrotnie więcej
biopierwiastków,
pozytywnych dla zdrowia
aniżeli w miodach nektarowych. To
dobre źródło: żelaza, miedzi, cynku, fosforu, manganu
a także magnezu. Znajduje się także
w nim większą ilość białek i aminokwasów aniżeli w
miodach nektarowych oraz witaminy z
grupy A, B, C oraz K. Miód spadziowy
szybciej zregeneruje
także formę po przebytej
chorobie, wzmacniając poziom odporności, jak i regulując funkcjonowanie
układu pokarmowego oraz układu krwionośnego.

+Tekst Sponsorowany+

ℹ️ ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Dodaj komentarz